Carina Meijer Ça Va Fotografie - Panasonic Lumix ambassadeur
Ik maak portretten, reisreportages en bedrijfsreportages voor websites en social media. Als ik een portret maak, dan vind ik het belangrijk dat jij jezelf herkent maar ook een beetje verrast. Om een goed portret te maken neem ik de tijd. Ik vind het belangrijk dat het portret past bij jou, je bedrijf en de boodschap die je wilt uitdragen. En dat jij helemaal blij bent met het resultaat. Ik werk met de allernieuwste camera's en lensen van Panasonic. 
Misschien ben ik een beetje eigenwijs, ik werk vanuit gevoel en creativiteit en hou van het werken met mensen. Soms moeten foto's bewerkt worden maar altijd met een natuurlijk resultaat en ik ben niet van het analyseren van de technische instellingen van de camera. Vergis je niet, ik weet heel goed hoe mijn camera werkt!  
Ik neem je graag mee in de wereld zoals ik die door mijn lens zie. Ik deel mijn ervaring en creatieve kijk op de wereld en mijn gevoel voor fotografie. Voor kleine groepen organiseer ik wandelworkshops/ photowalks en fotoreizen waarbij de nadruk ligt op het overbrengen van jouw gevoel in een foto. Het (leren) maken van boeiende beelden, voor jouw fotoalbum, aan de muur of instagramfeed en mijn tripjes zijn altijd mét gezelligheidsgarantie. 
Je kunt me volgen op diverse socials zoals Facebook (cavafotografie) en instagram: carinameijerofficial.  In mijn instastories geef ik regelmatig een kijkje in mijn niet allerdaagse leven. 
Bij mij ben je in goede handen als je een ervaren en creatieve fotograaf wilt boeken. Als je een fotograaf zoekt bij wie jij jezelf kunt zijn tijdens de shoot. Voor een mooie portretfoto of pakkende beelden voor je website en socials. 
Voor aanvragen kun je het onderstaande contactformulier gebruiken. 
Submit
Bedankt voor je bericht. Ik neem zo gauw mogelijk contact met je op. Groet, Carina
Back to Top