Fotograaf
Ik maak portretten, reisreportages en bedrijfsreportages voor websites en social media. Als ik een portret maak, dan vind ik het belangrijk dat jij jezelf herkent maar ook een beetje verrast. Om een goed portret te maken neem ik de tijd. Ik vind het belangrijk dat het portret past bij jou, je bedrijf, jouw verhaal en de boodschap die je wilt uitdragen. En dat jij helemaal blij bent met het resultaat. Ik werk met de allernieuwste camera's en lensen van Panasonic. 
Misschien ben ik een beetje eigenwijs, ik werk vanuit gevoel en creativiteit, ik ben niet van het analyseren van de technische instellingen van de camera. Vergis je niet, ik weet heel goed hoe mijn camera werkt!  
Reisleider
Ik neem je graag mee in de wereld zoals ik die door mijn lens zie. Ik wil verhalen vertellen en deel mijn kijk op de wereld en mijn gevoel voor fotografie. Voor kleine groepen organiseer ik wandelworkshops, photowalks en fotoreizen waarbij de nadruk ligt op het overbrengen van jouw gevoel in een foto. Het (leren) maken van boeiende beelden, voor jouw fotoalbum, aan de muur of instagramfeed en mijn tripjes zijn altijd mét gezelligheidsgarantie. 
Meer weten over de reizen: www.fotofunreizen.nl 

Bij mij ben je in goede handen als je een ervaren en creatieve fotograaf wilt boeken. Als je een fotograaf zoekt bij wie jij jezelf kunt zijn tijdens de shoot. Voor een mooie portretfoto, personal branding, een reportage en verhalende beelden voor je website en socials. 
Bezoek de website van Carina Meijer:  www.cavafotografie.nl 

In mijn instastories geef ik regelmatig een kijkje in mijn niet allerdaagse leven. 
Ambassadeur voor Panasonic Lumix 
Als fotograaf maak ik gebruik van de allernieuwste camera's en lensen van Panasonic
Je kunt me ook vinden in de Panasonic stand op de bekende fotografiebeurzen zoals de Professional Imaging en FotoFair

Back to Top